Vi har professionelle latterinstruktører og foredragsholdere i hele Danmark.​​

Latterbooking v/Center for Latter og Livsglæde har stor succes med latterkurser og foredrag, vi tilpasser os ​naturligvis jeres ønsker og behov.

Tlf.: 61 78 33 52

​Et latterkursus

Varer mellem 30 - 60 min., og er et super sjovt og dejligt indslag, der hurtigt ryster deltagerne sammen og giver en fælles og positiv oplevelse.

Kurset kan både holdes privat og ude (lokaler bookes af Jer), dog skal der beregnes en del gulvplads, så deltagerne frit kan bevæge sig under øvelserne.

Sådan foregår et latterkursus

Et latterkursus foregår ved, at latterinstruktøren guider alle deltagere igennem en masse forskellige øvelser, hvor det primære er at grine, pjatte, lege og have det sjovt mhp. at stimulere den ægte latter og dermed få udskilt en masse gunstige hormoner.​

Et latterkursus kan sammenlignes med et lynkursus i kommunikation og samarbejde, der helt sikkert skaber en positiv stemning samt en følelse af glæde, ligeværd og samhørighed.

Latterkurset kan med fordel kombineres med et oplæg eller foredrag af ca. 15 - 90 min. varighed med emner, der kunne være aktuelle for selve arrangementet og Jer.

Under instruktører og foredrag & work-shop kan du/I se, hvem der afholder latterkruser, foredrag og work-shop.

"Latter er den korteste afstand mellem to mennesker"

Victor Borge​

Et latterkursus eller foredrag til dit arrangement!​

​​​Latterbooking v/Center for Latter og Livsglæde har stor succes med latterkurser og foredrag og har samarbejde med over 20 forskellige latterinstruktører i hele Danmark.

Vi kan derfor hurtigt være behjælpelig med, at finde en dygtig instruktør og foredragsholder samt en pris, der matcher jeres behov.

Firmainformation

Center for Latter og Livsglæde

CVR: 27009182

adresseinformation

Frederiksborgvej 27

3600 Frederikssund

kontaktinformation

Telefon:61 78 33 52

E-mail: info@latterbooking.dk