Vi har professionelle latterinstruktører og foredragsholdere i hele Danmark.​​

Latterbooking v/Center for Latter og Livsglæde har stor succes med latterkurser og foredrag, vi tilpasser os ​naturligvis jeres ønsker og behov.

Tlf.: 61 78 33 52

​Firmaarrangementer

​Grin for alvor!

Latter og humor er vigtige elementer i al samvær, samarbejde og kommunikation. Kunsten er at more sig engageret, få indsigt og viden, og samtidig tage sig selv og andre seriøst.

"Slip latteren løs, den giver fornuften en chance"

Dario Fo

Mennesker der har det godt, ler mere, end mennesker der ikke har det godt. Sandt eller falsk? Konklusionen ligger snublende nær; mennesker som ler mere, får det bedre, og hvis man ler mindre, så får man det dårligere. Lægevidenskaben har dokumenteret, at latter her en forebyggende effekt på sygdomme. Man bliver hurtigere rask, hvis man griner jævnligt, når man er syg. Desuden har latteren indvirkning på stressrelaterede sygdomme, som hjerte - karsygdomme.

Lad os sammen gøre en forskel!

Lad os grine, for at få det sjovt, ikke kun grine, fordi vi har det sjovt. Latteren åbner vores sind og giver et super godt udgangspunkt for, at tale videre om emner, som det før latteren, ikke var så nemt at nærme sig.

Latter er livsglæde i praksis

At le sammen er en fantastisk dejlig og befriende måde at bryde grænser ned på. Det giver større åbenhed over for alle andre. Det er så ekstremt vanskeligt, at være vred på, - eller at have en uløst konflikt med et menneske, som du lige har leet hjerteligt med.

Latter på jobbet

Når vi ler ofte på arbejdspladsen, så kan vi håndtere et højere stressniveau, højne produktiviteten, bedre kvaliteten, forøge kreativiteten og få større trivsel og motivation. Forskning viser, at sygefravær falder og det psykiske arbejdsmiljø forbedres markant, når medarbejderne jævnligt deltager i fælleslatter.

​"Latteren behøver ikke at komme af noget, da den forbedrer alting"

Et latterkursus

Er blevet et meget populært indslag på diverse medarbejderdage og seminarer, og kan med fordel kombineres med et kortere eller længere oplæg/foredrag af 10-60 min. varighed med emner som er aktuelle for selve arrangementet og Jer - vær dog opmærksom på, at ikke alle vores latterinstruktører holder foredrag.

Latterenergizer

En latterenergizer er blevet et populært indslag til bl.a. julefrokoster.

Der holdes et kort oplæg på ca 5 min., hvorefter latterinstruktøren guider alle deltagerne igennem en masse sjove og aktive latterøvelser, der med garanti sætter gang i den frie latter, frigiver en masse energi og bringer deltagerne tættere sammen.

Priser

Da vores priser er afhængig af sammensætningen af selve arrangementet, antal deltagere, samt hvilken konsulent I ønsker at booke, er det nødvendigt, at I enten ringer eller skriver til os, så vi sammen kan forventningsafstemme samt finde et godt tilbud og den bedste løsning til Jer.​

Et latterkursus eller foredrag til dit arrangement!​

​​​Latterbooking v/Center for Latter og Livsglæde har stor succes med latterkurser og foredrag og har samarbejde med over 20 forskellige latterinstruktører i hele Danmark.

Vi kan derfor hurtigt være behjælpelig med, at finde en dygtig instruktør og foredragsholder samt en pris, der matcher jeres behov.

Firmainformation

Center for Latter og Livsglæde

CVR: 27009182

adresseinformation

Frederiksborgvej 27

3600 Frederikssund

kontaktinformation

Telefon:61 78 33 52

E-mail: info@latterbooking.dk