V/ Susanne Sivert

Latterinstruktør og foredragholder

Følg os på Facebook  

​Virksomheden Latter & Livsglæde samt Latterbooking ejes og administreres af Susanne Sivert.

Susanne er uddannet  lægesekretær, latterinstruktør, foredragsholder og kursusleder, og har tæt samarbejde med mange dygtige og succesfulde konsulenter i Danmark.

Siden 2002 har Susanne arbejdet på at få danskerne til at grine noget mere, og igennem årene har hun grinet, guidet, instrueret og afholdt kurser og foredrag for både privat, foreninger og virksomheder i hele Danmark.

Susanne er meget inspirerende, passioneret og autentisk, og er gentagne gange blevet interviewet og citeret i TV, blade og aviser - sidst d. 16.8.19 fra GO'NOVA morgenradio (ca. 12,35 min. inde i programmet) - super sjovt og meget positivt indslag.

RADIOPLAY.DK

Ifølge Susanne Sivert, så er det vigtigt, at vi husker at være nærværende, taknemmelige, skabe glæde og have det sjovt - også selv om vi ofte lever i en travl og hektisk hverdag.

Med den rette indstilling, det rigtige fokus og få "værktøjer", kan vi hurtigt skabe glæde og sætte fokus på det, der virker.

Kontakt Susanne på info@latterkurser.dk, hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtigende tilbud til dit arrangement.

Book Et foredrag eller latterkursus TIL dit arrangement!​

Vi har konsulenter i store dele af Danmark og kan derfor hurtigt være behjælpelig med at finde det perfekte match til jeres arrangement.

Kontakt os via dette link og få et godt og uforpligtigende tilbud.

Firmainformation

Latter og Livsglæde

CVR: 27009182

adresseinformation

Frederiksborgvej 27

3600 Frederikssund

kontaktinformation