Vi følger anbefalinger i forhold til COVID-19​. 

Kontakt os, så booker vi sammen en instruktør til jeres arrangement.

V/ Susanne Sivert

Latterinstruktør og foredragholder

Følg os på Facebook  

susanne latterbooking

Susanne Sivert, Frederikssund​​

Susanne er humoristisk, hjerteligt, lattermildt og autentisk og kan på meget kort tid sprede og dele glæde, hvilket gør, at hun har stor succes med sine kurser og foredrag.

Susanne har arbejdet professionelt med at sprede glæde siden 2002 og har flere gange været interviewet både til TV, blade og aviser.

​Else Bie, Fredericia 

For Else Bie er det vigtigt at få det gode grin og den hjertelige latter sat på dagsordenen såvel i privatlivet som i virksomhederne. Ikke kun for sjov, men for at fremme livskvaliteten, arbejds- glæden og den fysiske og psykiske trivsel.​

Else holder både foredrag og latterkurser.

​Hanne Siboni, København

Hanne er kendt for sin smittende lattet. Hun er uddannet latterinstruktør. Har medvirket på 3 Latter- CD’er, og vundet 2. præmie i mærkelig latter på Latterens Verdensdag. Hun har latteren med sig i alt hvad hun gør.​

Hanne holder både foredrag og latterkurser med inddragelse af sang, musik og bevægelse.

​Peter Sander, Hadsten, Århus

​Peter Sander er en meget rutineret latterinstruktør, som har lavet arrangementer for
mange store og små virksomheder og organisationer. Med sin baggrund som
virksomhedskonsulent, kombineret med jysk fornuft og smittende humør, har Peter
evnen til at begå sig i alle sammenhænge, både på dansk og engelsk. Peter
elsker, når han lægger ud med en flok tøvende, lidt skeptiske mennesker, som
skal høre om kunstig latter, og efterlader en gruppe, som har tårer trillende
ned af røde kinder, mens de livligt diskuterer, hvad det var, der ramte dem.
Peter serverer latterøvelserne på en sjov, aktiv og tankevækkende måde, og en
latter event med Peter sikrer både et godt grin og plads til eftertanke.

Peter holder både latterkurser og foredrag. 

​Vibe Larsen, Skælskør

Vibe har en smittende latter, som sætter liv i deltagerne.

Mange forskellige virksomheder har haft glæde af Vibes latterforedrag – f.eks. bankpersonale, pædagoger, HK'ere, sygeplejersker, fængselspersonale, revisorer samt lærere.

Vibe holder både foredrag og latterkurser bl.a. foredraget: ”Ud med hovedpinen – ind med latteren”.​

​Annette Ambeck Hansen, Ebeltoft

Annette er en erfaren foredragsholder og latterkonsulent, der med udgangspunkt i sin mangeårige erfaring som fysioterapeut bl.a. fortæller om den fysiske, psykiske og sociale effekt af latteren.

Hun er uddannet lattercoach hos den amerikanske latterterapeut Annette Goodheart, og har en 3-årig uddannelse som Bodynamic kropsterapeuthar. Hun har stor succes med sine kurser, og har leet med over 2.000 personer inden for sundhedssektoren. Det var Annette, der i 2002 startede Danmarks første latterhold på et plejehjem i Roskilde.​

​Begitta Blahaut, København

Begitta Blahaut er latterinstruktør og lattercoach, og har været med siden "latteren" kom til Danmark med Madan Kataria i 2000.

Begitta holder latterevents og foredrag om latter. Hun arbejder desuden som omsorgsklovn og uddanner klovne i Klovnekaravanen.dk​

Becca Sluth, Rudkøbing

​Becca er en rutineret og erfaren latterinstruktør, som siden år 2000 har ​"grinet" professionelt​- helt uden grund, men med masser af sjove latterøvelser, leg og dans.​Latterøvelserne ryster folk sammen, løfter stemningen, bryder barrierer, samler flokken og bruges som et "terapeutisk" redskab til at forløse og minimere stress på arbejdspladser. Latter forløser endorfiner og letter enhver stemning - også i svære krisesituationer, latter giver arbejdsglæde, kort sagt: start arbejdsdagen med en ordentlig gang latter...glæde højner livskvaliteten. Becca' s smittende latter får alle med og giver med garanti røde kinder, tårer der triller og en afslappet stemning...

Becca holder foredrag og latterevents i virksomheder, til fester m.m ​

​Lene Merete Lund, Fyn

Latteren er Lene Meretes store passion! Med hendes latter-erfaring inden for både fængsler, banker, diverse patientforeninger m.fl, er hun god til at tilpasse sig selskabet. Hun har været aktiv inden for latterens magiske univers siden 2004, og mener at latteren er vores hjertesprog! Hendes repertoire spænder vidt både fra privatfester, firmafester, polterabend til tøseaftener og herrefrokoster. Derudover holder hun foredrag om Latterens gavnlige virkning for krop og sjæl. Hun mener desuden, at GLÆDE OG GRIN ER DEN BEDSTE MEDICIN.​

​Susanne Borg Pedersen, Roskilde

​Susanne er præsident for Roskilde Latterklub og er udd. latterinstruktør hos Madan Kataria.

Hun er en super dygtig og meget erfaren latterinsturktør, der har grinet med både private, institutioner og erhvervslivet igennem mange år.

Susanne kan benytte leg, sang og dans i hendes latterkurser, hvis kunden ønsker dette.

​Kirsten Espensen, Fredericia 

Latterkurser, latterforedrag og heldags arrangementer​.

​Stine Nygaard, Sorø

Stine har grinet naturligt meget hele sit liv. Nu griner hun for Fred i Verden. Det er en forudsætning for enhver latterevent med Stine, at latteren er en invitation. Du inviteres nænsomt, sjovt og  kærligt ind i latterens forløsende virkninger.

Stine holder både foredrag og latterkurser

Jeppe Schøtz, Århus​ 

Latter er godt!

Latterinstruktør Jeppe Schjøtz mener, at latter skaber sammenhold og åbenhed - mange af os skal blot introduceres for latter på en anderledes måde. En latterevent er perfekt til fester, teambuilding og lignende.

Jeppe afholder kurser og foredrag og er desuden hypnotisør.

​Anne Kari Thronsen, Lemvig

Anne Kari har i gennem de sidste 10 år arbejdet med latter. Via sit nærvær og lethed til livet og latteren, bringer hun budskabet om latter, der forløser stress, spændinger og smerte. Hun har en fantastisk hjertelig latter, der varmer helt ind til hjertet og inspirerer andre, til at give slip på deres fortrængte latter.​

Hun er certificeret Goodheart laughtercoach teacher, hvilket gør at hun går i dybden med latteren og livet. Alvoren i hendes arbejde som professionel lattercoach er latteren og legen. Hvilket giver tilgang til overskud, nærvær, samhørighed, tilstedeværelse, kontakt, glæde, fokus, restitution og ikke mindst livsglæden.​

​Julie Trier, Slangerup

​Julie er uddannet sundhedsplejerske, underviser, afspændingsmassør og latterinstruktør.

Hun arbejde p.t. med sundhedsfremme i virksomheder og som sygeplejerske.

Alle kender til at latter smitter samt de frigørende kræfter, som latteren udløser, og det er præcis den energi, som Julie ønsker, at andre skal få glæde af via hendes latterkurser.

 

​Ulla Hansen, Esbjerg

Ulla ønsker, at mange flere får øjnene op for hvordan latteren har magt over både krop og humør. En af Ullas bedste dage som latterinstruktør var, da en jerneskadet ældre dame efter ca.9 mdr. pludselig fik lyd på latteren.

Ulla behøver ingen klovnenæse, hun benytter ej heller vittigheder eller humoren, når hun guider igennem et latterkusus. Ulla kører derimod et tema og fører folk gennem land og by. Det er så morsomt.

Ulla afholder båder foredrag om latter til private, virksomheder, foreninger og klubber.

​Betina Dam Andersen, Holstebro​

 

 

Betina tilbyde latter kurser af 30-60 minutters varighed, og har stor erfaring med at afholde kurser til både private og virksomheder.

Betina startede i 2005 som latterinstruktør og har gjort rigtigt mange mennesker glade og fulde af grin.  

​Tanja G. Mikkelsen, Nykøbing F.

Tanja er et livsglad menneske, der fandt sig selv igennem  latteren. 

Tanja mener, at vi selv skaber vores liv, latter har lært hende, at hun har et valg - og det har du også.

Du kan bestille Tanja til en latter-event med eller uden foredrag om latteren til:  Din fest, din overraskelse til et personale møde, eller til Julefrokosten!

Alle steder hvor glæde og mindre stress har behov for at blomster.
Tanja griner på Lolland, Falster og ind mod København.

Book Et foredrag eller latterkursus TIL dit arrangement!​

Vi har mere end 20 konsulenter i hele Danmark, og kan derfor hurtigt være behjælpelig med, at finde en dygtig latterinstruktør og foredragsholder samt en pris, der matcher jeres behov. Kontakt os via dette link og få et godt og uforpligtigende tilbud.

Firmainformation

Latter og Livsglæde

CVR: 27009182

adresseinformation

Frederiksborgvej 27

3600 Frederikssund

kontaktinformation

Telefon: 61 78 33 52

E-mail: info@latterbooking.dk