Vi følger anbefalinger i forhold til COVID-19​. 

Kontakt os, så booker vi sammen en instruktør til jeres arrangement.

V/ Susanne Sivert

Latterinstruktør og foredragholder

Følg os på Facebook  

Latterkurser / Latter-energizer

Varer imellem 30 - 60 minutter. Det er en super sjov, aktiv og anderledes oplevelse, der hurtigt ryster deltagerne sammen, skaber en fælles positiv oplevelse samt fornyet energi, overskud, kreativitet og sammenhold. 

Det kan bookes til både private, foreninger og virksomheder, og er blevet et meget populært indslag ved fødselsdage, polterabend, fester samt på diverse seminarer, team-møder, tema-dage, fyraftens-møder, ledelses-møder m.m, og kan med fordel kombineres med et kortere eller længere oplæg eller foredrag.   

            

Vær opmærksom på, at I selv skal booke et lokale samt, at et latterkursus ifølge Sundhedsstyrelsens retningslinjer for COVID-19 sammenlignes med en fysisk aktivitet, hvilket betyder, at der skal være minimum 4 m2 pr. person.

Foredrag og work-shop

Latter & Livsglæde tilbyder både foredrag og work-shop af 1 - 5 timers varighed med emner, som er relevante og har interesse for jeres virksomhed, forening eller private arrangement.

Se under konsulenter, hvem der afholder foredrag.

Priser

Det er vigtigt, at vi får en dialog med jer, inden vi giver et tilbud, da vores priser er afhængig af selve arrangementet, antal deltagere og kursets varighed.

Skriv eller ring til os, så sender vi hurtigt et uforpligtigende tilbud.​

Book Et foredrag eller latterkursus TIL dit arrangement!​

Vi har mere end 20 konsulenter i hele Danmark, og kan derfor hurtigt være behjælpelig med, at finde en dygtig latterinstruktør og foredragsholder samt en pris, der matcher jeres behov. Kontakt os via dette link og få et godt og uforpligtigende tilbud.

Firmainformation

Latter og Livsglæde

CVR: 27009182

adresseinformation

Frederiksborgvej 27

3600 Frederikssund

kontaktinformation

Telefon: 61 78 33 52

E-mail: info@latterbooking.dk